Колкото и тъмна да изглежда зимата, пролетта винаги се връща

...
 
Колкото и тъмна да изглежда зимата, пролетта винаги се връща
Коментари Харесай

22 март ще бъде страхотен ден за тези 3 зодии

 

Колкото и тъмна да наподобява зимата, пролетта постоянно се връща с заричане за вяра.

 

Излизайки от пълнолунието в Дева преди няколко дни, всички от ден на ден осъзнаваме какво значи да имаме баланс в живота си. Особено що се отнася до това, което би трябвало да свършим и за което достоверно се усещаме призвани да преследваме.

Помислете за това, което се случи по време на Пълнолунието и през днешния ден. Вземете това като опция да започнете да се развивате по нови способи, тъй че животът ви да е повече от това, което желаете, а не това, което би трябвало да вършиме.

Уран и Венера към момента се изравняват в небето, тъй че ще бъдете по-склонни да изберете чистотата и да започнете изначало в живота си и във връзката си.

 

Хороскопите за трите зодии, които имат страховит ден на 22 март:

 

Овен

(21 март – 19 април)

 

Има доста забележителни неща при започване на вашия сезон, само че горчивото е, че към този момент не можете да отлагате това, което знаете, че би трябвало да извършите. Винаги сте склонни да бъдете насочен към действието човек.

Не си позволявате дълги интервали да бъдете нещастни или комплицирани, без да създадете проект или да действате. Досега тази година се движи прекомерно постепенно за вашия усет. Макар че не беше по ваша виновност, като се има поради цялата сила на Земята и ретроградните планети, в този момент е моментът, който ще започнете да набирате скорост. Всички усеща и мисли, които сте имали, ще доближат неминуем връх и ще провокират огромни промени в живота.

Колкото и плашещо да е да предизвиквате интензивно нов напредък в живота си, това е и вълнуващо. Опитайте се да се концентрирайте върху всичко хубаво, до момента в който преминавате през днешния ден, с цел да можете да гледате напред, а не зад себе си.

 

Скорпион

(23 октомври – 21 ноември)

 

Вашите страсти ви водят към нови начала и напредък в живота ви. За разлика от някои други зодии, които би трябвало да работят първо и да оставят възприятията си да наваксат, вие го вършиме по друг метод.

 

 

Вие израствате и се лекувате толкоз доста вътрешно, че към този момент не сте същият човек, който сте били, когато някой види каквото и да е деяние в живота ви навън.

Това е ужасно показване на растежа, който ще усетите през новия сезон, емфатичен от слънчевото затъмнение на 30 април, което задейства любовта и романтиката. Днешният ден би трябвало да служи като точка за осъзнаване какъв брой доста сте се трансформирали и да ви даде убеденост в този момент да действате в живота си.

 

Стрелец

(22 ноември – 21 декември)

 

От началото на годината до в този момент за вас беше предизвикателство в действителност да се почувствате като себе си. Бяхте обхванати от рутината, загрижени за структурата, отговорностите, само че нямахте никакво време за фантазии или за обич.

Но с началото на сезона на Овен, ще се чувствате обнадеждени по метод, по който не сте били от дълго време. Ще има по-голяма посока за вашата сила и увереност да я следвате.

Енергията се е трансформирала от януари до в този момент. Често би трябвало да усетите какво е да изгубите себе си, преди да се откриете и върнете към същността си. Това е, което ви подхранва да вървите напред. Сега е моментът да пуснете контрола, да се оставите на интуицията да ви води и просто да се наслаждавате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР